4. mai 2020 - kl. 00:00Rune Jakobsen

Gjennomgang av brann- og ventilasjonsanlegg, feilsøking og vedlikehold anses som en av VELUX Commercial Bramo sine absolutt viktigste oppgaver. Derfor styrkes nå serviceteamet med ekstra tilskudd av solid elektrokompetanse.

 

Fra første februar ble det tilført nye krefter i serviceteamet som sitter på bred erfaring innen fagfeltet og friskt pågangsmot. Mikael Birkeland er nå en del av det stadig voksende serviceteamet som bistår kundene med å holde anleggene i topp stand.

 

– Ulike bygg og systemer bidrar til en variert hverdag som jeg trives veldig godt med. De tekniske utfordringene de ulike kundene har er spennende å løse. Det er så mange dyktige kolleger jeg har fått, og jeg håper at min kunnskap blir et viktig bidrag til teamet når vi fremover skal løse oppgaver for kundene sammen, sier Birkeland.

 

Serviceavdelingen har et jevnt tilsig av nye avtalekunder som oppdager at en serviceavtale lønner seg både i forhold til jevnlig vedlikehold og hvis det oppstår akutte utfordringer. Hvor mange serviceteknikere som er tilgjengelig er i hovedsak basert på antall avtalekunder, derfor blir også disse prioritert hvis pågangen er stor.

 

Får hele landet som arbeidsplass

 

Mange er ikke klar over at det er lovpålagt med en årlig rapport på alle brann- og komfortventilasjonsanlegg. VELUX Commercial Bramo ønsker å bidra til at å øke bevisstheten rundt dette for at ingen skal sitte med en falsk trygghet. Nå har de kunder i hele Norge, dette inkluderer Svalbard. Dermed er det noen heldige ansatte som får seg noen turer i løpet av året. Birkeland ser på dette som en positiv side av den nye arbeidshverdagen.

 

– Litt reising gir nye spennende utfordringer og litt ekstra påfyll og variasjon i jobbhverdagen. VELUX Commercial Bramo har stort fokus på å opprettholde god funksjon på eksisterende anlegg uansett lokasjon. Når jeg er mer etablert i stillingen håper jeg at det blir muligheter for å bidra hos kunder i hele landet. Jeg er veldig spent på hvordan dette blir fremover. Så langt har jeg bare positivt å si, jeg trives veldig godt, føler meg velkommen og ser frem til fortsettelsen, avslutter Birkeland.