1. juli 2020 - kl. 17:00Rune Jakobsen

Gode lysforhold er et viktig kriterium for god trivsel. Når nye bygg oppføres eller eldre bygg oppgraderes er lysinslipp derfor ofte på agendaen. For å få lyse og trivelige lokaler er det kanskje et ønske om å benytte glass, ulempen med dette er at disse konstruksjonene er tunge i tillegg til at prisnivået er høyt. Dagslystak kan gjøre samme nytten, her er konstruksjonene lettere fordi glasset er erstattet med plastprodukter, samtidig er prisnivået betydelig lavere.

 

VELUX Commercial Bramo har i flere år levert dagslystak av høy kvalitet. Gjennom solide produkter fra Arcolux har mange bygg fått økt lysinslipp og et hyggeligere innemiljø som resultat. I likhet med glasstak kan også dagslystak gi et eksklusivt bidrag til den arkitektoniske helheten.    

 

Mange muligheter   

Dagslystak er en god erstatning for glass, og det finnes mange muligheter for hvordan konstruksjonen kan se ut. Det produseres og leveres som buet, shedlys og i pyramidekonstruksjon for å nevne noen alternativer. I tillegg kan konstruksjonene også utformes og tilpasses ulike behov basert på eksisterende profilsystem for å oppnå et helt unikt design. Luker for brann og klimastyring kan bygges inn i alle konstruksjoner.  

 

Alle leveransene er laget av høykvalitets aluminium og polykarbonat eller annen plast. Profilene leveres i ubehandlet aluminium, pulverlakkert eller anodisert, avhengig av hva slags uttrykk du ønsker for ditt prosjekt.

 

Ta kontakt med erfarne medarbeidere i VELUX Commercial Bramo for en prat om hva som lønner seg for ditt behov. De sitter på inngående kunnskap om alle de ulike mulighetene dagslystak gir og hva som må tas hensyn til før du bestemmer deg for hva slags utforming ditt prosjekt kan ha best nytte av.