18. desember 2019 - kl. 00:00Rune Jakobsen

Prosjektene gjennom 2019 har vært mange og varierte. Nå venter nye spennende utfordringer og muligheter i 2020.  

 

Stordalens hotell The Hub ble åpnet med brask og bram denne våren, Tomtebrygga ble også ferdigstilt som et nytt tilskudd blant kulturbyggene i Bjørvika. Vi er stolte av å være leverandør til så flotte prosjekter, og de nevnte er bare et par av veldig mange. Det er flott å se at brannsikkerhet virkelig blir tatt på alvor, særlig i bygg som vil huse mange mennesker. Dette er noe vi mener er viktig å ha fokus på, og derfor gjør vi en innsats sammen med flere andre leverandører av brannsikringsutstyr gjennom installasjoner vist i sin helhet i et showroom på Skøyen. Vi har tro på at et nettverk av fagfolk står sterkere sammen, og at dette kan være med på å løfte kompetansen på feltet blant alt fra entreprenører til arkitekter og de som jobber med daglig vedlikehold av bygningsmassene.

 

Satser på service

Serviceavdelingen utvides med to nye medarbeidere. Det er en avdeling som har stor pågang både med avtalekunder og nye som kommer til. Vi ser service på anleggene som noe av det absolutt mest viktige vi tar oss av, for et anlegg som ikke fungerer som det skal er en falsk trygghet og kan gjøre skadeomfanget stort dersom brann skulle oppstå.

 

Hos oss er det medarbeidere med yrkesstolthet og nysgjerrighet som jobber med til tider komplekse produkter og utfordringer. Derfor jobber vi stadig med å utvikle oss for å møte den virkeligheten våre kunder står i. Nå vil vi derfor ikke bare utvide serviceavdelingen, men også få inn mer elektrokompetanse for å gå styrket videre.

 

Oppkjøp og nytt navn

Med de samme medarbeiderne og noen nye krefter skal vi gå inn i det nye året med nytt pågangsmot og under nytt navn. VELUX sitt oppkjøp av JET-gruppen kommer for alvor til syne når vi nå presenterer vårt nye navn, VELUX Commercial Bramo. Dette ser vi på som svært positivt og en mulighet for utvikling. VELUX er et velrenommert navn som vil gi ytterligere og ny kompetanse til oss, noe våre kunder vil nyte godt av da vi blir en enda mer solid og sammensatt samarbeidspartner.

 

Som om ikke nytt navn er nok, ser vi frem til å flytte inn i splitter nye lokaler i mai. Likevel flytter vi ikke langt, men rett over veien for våre nåværende lokaler på Lierskogen. Med nytt navn og de samme dyktige medarbeiderne ser vi frem til 2020 med flere spennende prosjekter og nye utfordringer.

Med denne lille oppdateringen ønsker vi alle våre kunder og samarbeidspartnere en god jul og et riktig godt nytt år!