16. desember 2020 - kl. 08:00Rune Jakobsen

VELUX Commercial Bramo er stolte av å meddele at VELUX overlysmoduler i 2020 har blitt tildelt Red Dot sin pris for produktdesign.

 

Prisen deles ut hvert år til årets beste produkter. Enten produktet er estetisk tiltalende, funksjonelt, smart eller nyskapende, har produktene til felles en enestående designkvalitet. Red Dot-juryen består av 40 internasjonale eksperter som tester, diskuterer og evaluerer hvert produkt. Bidragene sammenlignes ikke med hverandre, men vurderes individuelt. Mens juryen endres årlig, forblir ett element det samme: Alle medlemmer forplikter seg til "æreskodeksen", som sier at jurymedlemmer ikke kan delta i dommen av produkter de har vært involvert i.

 

–  Det er en ære å motta dette kvalitetsstempelet for utmerket produktdesign. Vi er veldig stolte av å kunne tilby VELUX Modular Skylights til våre kunder i Norge. Ønsker du mer dagslys og frisk luft er dette produktet for deg. Det finnes også mange måter å benytte produktet for å oppnå ulike uttrykk. Vi bidrar med vår ekspertise for at potensialet for hvert enkelt prosjekt blir best mulig, sier Hans Berg, CEO i VELUX Commercial Bramo.

 

Rikelig med lysinnslipp

 

Den nye VELUX-modulløsningen er unik der mange rader med overlysmoduler kan settes sammen for å skape et stort glasstak. Et minimalistisk design preger produktet med en sammenhengende, elegant konstruksjon og smale støttebjelker. Produktet er teknologisk avansert og er spesielt godt egnet for kommersielle og offentlige bygninger, både nybygg og renovering.

 

– Vi har utviklet VELUX Step Solution for å kunne tilby kundene en løsning med maksimalt dagslys for større glasstak. Dermed har vi utvidet vårt produktspekter fra moduler montert ved siden av hverandre til denne unike modulløsningen. Vårt monteringssystem kobler modulene tettere sammen, og dekket sørger for en vanntett løsning i det elegante VELUX Modular Skylight-designet, forklarer global R&D direktør, Erik Kjærgaard.

 

Juryens begrunnelse

 

Totalt var det 6500 unike bidrag fra over 60 land med i konkurransen for 2020. Dr. Peter ZEC, grunnlegger og administrerende direktør i Red Dot, gratulerte med denne uttalelsen:

 

– Vinnerne av Red Dot Award har bevist at de har laget gode produkter som er verdige til å vinne en pris. Produktene har vunnet ikke bare på grunn av estetikken, men også takket være deres enestående funksjonalitet. Med designene satte vinnerne nye standarder i sin bransje.

 

For ytterligere informasjon om hvordan dette prisvinnende produktet kan være til nytte for deg og ditt prosjekt, ta kontakt med VELUX Commercial Bramo på telefon 32 24 05 60 eller epost post@bramo.no.