20. oktober 2020 - kl. 17:00Rune Jakobsen

VELUX Daylight Visualizer er et profesjonelt belysningssimuleringsverktøy for analyse av dagslysforhold i bygninger. Det er ment å fremme bruk av dagslys og å hjelpe fagpersoner ved å forutsi og dokumentere dagslysnivåer og utseendet til et rom før realiseringen av bygningsdesignet.

 

Forskjellen mellom Daylight Visualizer og ofte brukte 3D-visualiseringsprogrammer er at det lar deg nøyaktig simulere og kvantifisere dagslysnivåer i interiøret, mens 3D-visualiseringsprogrammer bare frembringer bilder uten informasjon om mengden og kvaliteten på lyset i et gitt rom. Med Daylight Visualizer kan du ta mer informerte avgjørelser om dagslysytelse i din arkitektoniske utforming.

 

Dagslysfaktor er den mest brukte ytelsesindikatoren for evaluering og spesifisering av dagslysforhold i bygninger. Den evaluerer mengden og fordelingen av diffust lys i bygningen i forhold til mengden diffust lys tilgjengelig utenfor under overskyet himmel, og uttrykkes i prosent. Dagslysfaktornivåer blir vanligvis bestemt på plan og i arbeidsplanets høyde.

Last ned Daylight Visualizer under ;

 

Download Daylight Visualizer til MacOS http://ow.ly/jtkp50A5JU2

Download Daylight Visualizer til Windows http://ow.ly/5OuA50A5JX1

 

Kontakt oss for mer informasjon

Velux Commercial Bramo

Geir@Bramo.no

Telefon : 92232805