18. desember 2019 - kl. 00:00Rune Jakobsen

Spennende produkter med fokus på brannsikkerhet og ventilasjon er kjennemerket til JET Bramo. Det vil det også være fremover, men under nytt navn.

 

For kunder og samarbeidspartnere vil det meste fortsette som før. De ansatte vil være på plass som vanlig for å skreddersy et hvert behov helt uavhengig av størrelse på prosjekt.

 

VELUX sitt oppkjøp av JET-gruppen ble godkjent 19. november i fjor, og siden det har arbeidet med sammenslåingen pågått. Nå endres altså navnet, og VELUX sin drøye 75 års kompetanse på å bringe dagslys og luft inn i folks hjem kombineres med JET Bramo sin ekspertise på overlys, røykventilasjon og branngardiner. VELUX-gruppens ambisjoner om å ta en andel av det kommersielle markedet begynte å ta form allerede i 2012 da de lanserte en satsning på å bringe sine produkter inn i større bygg. Oppkjøpet vil nå styrke både deres og Bramo sin posisjon i dette markedet.

 

VELUX Commercial Bramo blir en del av VELUX Commercial, som er en egen divisjon i VELUX-gruppen.

 

Fremtidsrettet

Fra tidligere har Bramo over 40 års erfaring med leveranse av overlys, røykluker, åpningsautomatikk, branngardiner og ventilasjon, og med sammenslåingen med en markedsledende aktør som VELUX vil mulighetene bli både større og fler. Fagfeltene skal samles og kompetansen styrkes - det vil komme også kundene til gode.