1. juli 2020 - kl. 17:00Rune Jakobsen

 

Fornyelse har vært på agendaen til VELUX Commercial Bramo en lengere periode. Først ut var navnebyttet, nå er det nye lokaler som står for tur. 

 

Etter snart 20 år er Gudrun Fjelde fremdeles like glad i jobben sin, gode kolleger og hyggelige kunder får æren. I en bedrift som har over 40 års erfaring med leveranse av overlys, røykluker, åpningsautomatikk, branngardiner og ventilasjon er det mye spennende å ta tak i. Endringene som er gjort den siste tiden gir enda bedre forutsetninger for å fortsette og levere tjenester av høy kvalitet. 

 

– Nye lokaler er en solid oppgradering fra det vi har hatt frem til nå. Kapasiteten i de nye lokalene er veldig bra. Nå har vi den plassen vi trenger for å kunne jobbe så effektivt som mulig og ivareta kundene på best mulig måte, sier Fjelde.

 

Selv om lokalene blir helt nye og bedre tilrettelagt for effektivt arbeid, flytter ikke VELUX Commercial Bramo langt. Et steinkast fra de tidligere lokalene på Lierskogen står det nå et nyoppført bygg som vil være base for bedriftens ansatte, lager og kunder som måtte ønske å komme innom.

 

– Selv om det har vært en del endringer hos oss den siste tiden, er det mye som forblir likt. Tjenestene og kvaliteten er som alltid av samme høye kvalitet, og organisasjonsnummeret er ikke forandret. Stort sett er vi også de samme ansatte i tillegg til noen nye tilskudd, forteller Fjelde.

 

Ny inspirasjon

I de tidligere lokalene var plass mangelvare både for kontor og lagerrom. Dette sammen med lett tilgjengelig lokasjon var derfor fokus under prosessen med å finne nye lokaler. Da ny løsning for lokaler var på plass ble de ansatte i VELUX Commercial Bramo inkludert for å sette preg på den "nye" arbeidsplassen.

 

– Det primære i denne prosessen var at vi skulle ha på plass alt det vi trenger for å være operative på best mulig måte. Så var det selvfølgelig innredning og mer overfladiske elementer som også skulle på plass. Med alt dette kommer vi nok til å være litt mer inspirerte når vi jobber fremover, det er alltid deilig når omgivelsene er nye og velfungerende, avslutter Fjelde.