15. desember 2021 - kl. 08:00Rune Jakobsen

På tross av pandemien er VELUX Commercial Bramo i vekst. Veksten selskapet opplever, gjør at det er plass til nye folk med på laget. Denne ansettelsen vil bidra til å styrke oss i monteringsarbeidet og å bistå kundene med den ekstra servicen de fortjener.

I september ble Fredrik Gustavsen det nyeste tilskuddet i Bramo. Han er utdannet tømrer og er nå ansatt som montør. Med sin kompetanse bidrar han til at vi er en av de beste i bransjen på kundeservice.

 

- Jobben går ut på å montere alt fra branngardiner til automatiske motorer i vinduer, forteller Gustavsen.

 

Kompetanse fra tømrerfaget

 

Fredrik så på VELUX Commercial Bramo som en attraktiv arbeidsplass på bakgrunn av flere ulike faktorer. Han tok beslutningen om å takke ja til jobben blant annet basert på all reisingen rundt i Norge. Som tømrer er man ofte knyttet til et område, men her får han muligheten til å reise rundt på større og mindre prosjekter. Som tømrer er han vant til fysisk arbeid både innendørs og utendørs uavhengig av vær, noe han trives med og tar med seg videre inn i montør-rollen.

 

Han skal bidra med å montere og kjøre i gang anlegg. Hans kompetanse ligger i tømrerfaget, noe som kommer godt med i monteringsarbeidet - med mye praktisk og fysisk arbeid og det å se løsninger og gjennomføre dem.

 

  • Det er også veldig godt arbeidsmiljø her!

Variert arbeid

24-åringen ser frem til å bli med på de ulike prosjektene som er planlagt fremover – med ulike arbeidsoppgaver som byr på en variert hverdag, noe som også gjør at han som nyansatt får satt seg inn i flere forskjellige deler av arbeidet tidlig i ansettelsen.

 

  • Jeg er relativt nyansatt, så jeg har ikke fått vært med på alt enda. Jeg skal være med å sette opp et anlegg med motorisert tannstang. Disse skal åpne noen kjempestore vinduer i et glasstak 15 meter over bakken. Det synes jeg høres spennende ut, forteller han.

 

  • Hva er inntrykket av jobben så langt?

 

  • Veldig bra!

Det samme gjelder leder for teknisk avdelig i VELUX Commercial Bramo, Eirik Frøyding, som er strålende fornøyd med å ha fått med Fredrik på laget.

 

  • Med en tømrerkompetanse i bunnen, stiller han sterkt som montør. Vi er glade for å ha han med, og gleder oss til å jobbe med han på ulike prosjekter fremover, sier han.